Ga naar inhoud
Homepage Recepten Thaise-noedelsoep-met-kip-en-kokos

Thaise noedelsoep met kip en kokos

Bereidingswijze

  1. Schenk de bouillon in de pan. Kook de soep op een middelhoge stand 5 min.
  2. Snipper de uien grof. Verhit in een (soep)pan 2 el olie. Bak de ui en wokgroenten 2 min. op een hoge stand. Schep de boemboe erdoor en bak 1 min. op een middelhoge stand mee.
  3. Verhit intussen in een koekenpan de overige 2 el olie. Bak de kipschnitzels in 5 min. per kant goudgeel en krokant.
  4. Voeg intussen de noedels toe aan de soep en kook ze in 3 min. gaar. Roer af en toe. Schenk de kokosmelk in de soep en verwarm nog 1 min.
  5. Snijd de kipschnitzels in reepjes. Breng de soep op smaak met zout en peper en schep in 4 kommen. Leg de krokante kip in de soep. Garneer met blaadjes koriander.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 62 beoordelingen)