15 min
284 kcal
Tags: nagerechtweekendspeciale dagenklein gebak
Bereidingswijze
- Kneed in de keukenmachine of met de mixer in 4 min. een soepel deeg van de broodmix, 25 g roomboter, de melk en 2 el honing.
- Laat het deeg afgedekt met vershoudfolie op kamertemperatuur 10 min. rijzen.
- Druk het deeg plat en rol uit tot een lap van 30 x 40 cm. Voeg wat bloem toe als het deeg plakt.
- Meng voor de vulling de resterende 100 g roomboter, de suiker, kaneel, bessen en muesli. Verdeel de vulling over het deeg. Rol het deeg vanaf de lange kant op en snijd in 12 plakken van 3 cm dik.
- Leg de plakken in de holtes van de muffinvorm. Bestrijk ze met 1 el honing en laat nogmaals afgedekt met vershoudfolie 30 min. rijzen.
- Verwarm de oven voor op 200ºC. Bak de broodjes in de voorverwarmde oven in 15 min. lichtbruin en gaar.