Ga naar inhoud
Homepage Recepten Vruchtenmueslirotsjes-met-witte-chocolade

Vruchtenmueslirotsjes met witte chocolade

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Doe het meel en de boter in een kom en wrijf het met de vingers tot kruimels. (Gebruik eventueel heel kort de mixer).
  2. Meng de suiker, de abrikozen, de muesli en de chocolade erdoor.
  3. Voeg het ei toe en net zoveel melk tot er een klonterig mengsel ontstaat.
  4. Schep met 2 dessertlepels onregelmatige hoopjes, met een beetje tussenruimte, van dit mengsel op een ingevette bakplaat.
  5. Bak de rotsjes 12-14 minuten in het midden van de oven tot ze net stevig aanvoelen.
  6. Schep ze met een spatel of paletmes van de bakplaat op een rooster. Laat ze wat afkoelen zodat ze stevig worden.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 0 beoordelingen)