30 min
4 pers
648 kcal
Tags: Hollandsfamiliedoordeweekweekend
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C. Vet de ovenschaal in met een beetje (olijf)olie.
- Snipper de ui en knoflook fijn. Snijd de tomaten, prei, wortel en paprika in kleine blokjes. Ris de blaadjes van het takje rozemarijn en tijm en snijd ze fijn.
- Verhit de (olijf)olie in een hapjespan en bak het gehakt in 3-5 min. met de warmtebron op een hoge stand rul en gaar. Voeg de ui, knoflook, prei, paprika, wortel, tijm en rozemarijn toe en bak 5 min. mee.
- Voeg de tomaten, lasagnesaus en melk toe. Breng, al roerend, aan de kook, zet de warmtebron op een lage stand en laat 5 min. zachtjes koken.
- Verdeel ¼ van de saus over de bodem van de ovenschaal. Dek af met lasagnebladen. Herhaal deze stap 2 keer en eindig met een laag saus. Bestrooi de saus met de geraspte kaas.
- Bak de lasagne in het midden van de oven in 30 min. gaar.