Ga naar inhoud
Homepage Recepten Toscaanse-maaltijdsoep-met-gehakt

Toscaanse maaltijdsoep met gehakt

Bereidingswijze

  1. Snijd de knoflook fijn. Verhit in een (soep)pan 2 el olie. Fruit de knoflook 1 min. Bak de roerbakgroente op een middelhoge stand 4 min. mee.
  2. Schep de spinazie erdoor en laat het blad al omscheppend slinken. Voeg de gepelde tomaten en bouillon toe en breng aan de kook. Druk de tomaten met een spatel in kleinere stukken.
  3. Voeg de pasta toe en kook de soep 10 min. op een middelhoge stand. Verhit intussen in een koekenpan de overige 1 el olie. Bak het gehakt in 5 min. rul en gaar.
  4. Voeg het gehakt toe aan de soep. Breng de soep op smaak met zout en peper.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 14 beoordelingen)