Ga naar inhoud
Homepage Recepten Tartaartje-met-spinazie-ei-en-aardappeltjes

Tartaartje met spinazie, ei en aardappeltjes

Bereidingswijze

  1. Snijd de courgette in blokjes van 1 cm. Snijd de knoflook fijn.
  2. Verhit in een hapjespan 2 el olie. Bak de krieltjes in 10 min. goudgeel en gaar. Verhit intussen in een koekenpan 2 el olie. Breng de tartaartjes op smaak met zout en peper en bak ze in 5-8 min. lichtbruin en net gaar.
  3. Verhit intussen in een tweede koekenpan de rest van de olie. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de courgette toe en bak in 3 min. beetgaar. Schep de spinazie in porties erdoor en laat al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Neem de tartaartjes uit de pan en houd ze warm onder een deksel. Bak in het achtergebleven bakvet 4 spiegeleieren. Breng op smaak met zout en peper
  5. Verdeel de krieltjes met de groenten en tartaartjes over 4 borden. Leg op elk bord een spiegelei.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 0 beoordelingen)