Ga naar inhoud
Homepage Recepten Tacosalade-met-ei-en-aiolidressing

Tacosalade met ei en aiolidressing

Bereidingswijze

  1. Kook de sperziebonen in water met zout in 8 min. beetgaar. Kook intussen de eieren in 7 min. hard. Halveer de tomaatjes. Snijd de komkommers in plakjes.
  2. Giet de sperziebonen af en spoel ze af onder stromend koud water. Pel de eieren en snijd ze in plakjes.
  3. Verhit in 2 koekenpannen elk 1 el olie. Bak 2 tortilla’s in 5 min. aan beide kanten goudgeel en krokant. Leg ze op 2 borden. Bak op dezelfde manier met de laatste 2 el olie de andere 2 tortilla’s.
  4. Laat de maïs uitlekken. Meng de sla, sperziebonen, maïs, tomaatjes en komkommer. Verdeel de salade over de taco’s. Leg de plakjes ei erop.
  5. Verdun de aioli met 2 el water tot een dressing. Sprenkel de aioli over de salade. Bestrooi met de gebakken uitjes.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 18 beoordelingen)