30 min
4 pers
597 kcal
Tags: hoofdgerechtItaliaanskinderenfamilie
Bereidingswijze
- Snipper de ui. Snijd de bleekselderij in boogjes en de wortel in blokjes. Snijd de knoflook fijn.
- Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de ui, knoflook, wortel en bleekselderij 3 min. Voeg het gehakt toe en bak in 3 min. rul.
- Schep de tomatenpuree erdoor en bak nog 1 min. Schenk de wijn erbij. Roer, voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook.
- Voeg de linzen toe aan de saus. Kook de saus 10 min. op een lage stand. Kook intussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Giet de spaghetti af. Meng de pasta door de saus. Breng op smaak met zout en peper en schep de spaghetti op 4 borden. Bestrooi met de blaadjes van het takje basilicum.