15 min
4 pers
430 kcal
Tags: hoofdgerechtvegetarischdoordeweeksalade
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200C.
- Scheur of snijd 1 ciabatta in stukjes en verdeel over een bakplaat met bakpapier. Laat 1 pot witte kaasblokjes met kruiden en olie (300 g) uitlekken en vang de olie op.
- Besprenkel het brood met 2 el van de olie en rooster in 10 min. in met midden van de oven lichtbruin en krokant. Laat afkoelen.
- Kook 400 g gesneden snijbonen (koelvers) in 10 min. beetgaar. Giet af en spoel koud. Haal de blaadjes van 4 kropjes little gem los en scheur in stukken. Boen 1 citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Pers 1 helft uit en snijd de andere helft in partjes.
- Meng 4 el van de olie met het citroenrasp en 2 el citroensap tot een dressing. Verdeel de sla en snijbonen over een grote schaal. Besprenkel met de dressing en verdeel de kaas, ciabattacroutons en citroenpartjes erover. Bestrooi met peper.