Ga naar inhoud

Saag paneer

Bereidingswijze

  1. Snijd de tofu in blokjes. Dep de tofu goed droog met keukenpapier. Snipper de ui. Snijd de knoflook fijn. Snijd de tomaten in blokjes.
  2. Verhit in een hapjespan 3 el olie. Bak de tofu in 4 min. aan beide kanten lichtbruin en gaar. Neem de tofu uit de pan.
  3. Verhit de resterende 2 el olie in de hapjespan. Fruit de ui en knoflook 1 min. Bak de garam masala op een lage stand 1 min. mee. Schep de tomaat erdoor en bak nog 2 min.
  4. Voeg de spinazie in porties toe en laat het blad al omscheppend slinken en het vocht verdampen.
  5. Voeg de kokosmelk toe en doe de tofu terug in de pan. Verwarm de saag paneer op een lage stand nog 5 min. Breng op smaak met zout en peper.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 0 beoordelingen)