20 min
4 pers
400 kcal
Tags: hoofdgerechtIndiaasdoordeweekveganistisch
Bereidingswijze
- Snijd de tofu in blokjes. Dep de tofu goed droog met keukenpapier. Snipper de ui. Snijd de knoflook fijn. Snijd de tomaten in blokjes.
- Verhit in een hapjespan 3 el olie. Bak de tofu in 4 min. aan beide kanten lichtbruin en gaar. Neem de tofu uit de pan.
- Verhit de resterende 2 el olie in de hapjespan. Fruit de ui en knoflook 1 min. Bak de garam masala op een lage stand 1 min. mee. Schep de tomaat erdoor en bak nog 2 min.
- Voeg de spinazie in porties toe en laat het blad al omscheppend slinken en het vocht verdampen.
- Voeg de kokosmelk toe en doe de tofu terug in de pan. Verwarm de saag paneer op een lage stand nog 5 min. Breng op smaak met zout en peper.