Ga naar inhoud
Homepage Recepten Rodekoolrisotto-met-geitenkaas-en-rucola

Rodekoolrisotto met geitenkaas en rucola

Bereidingswijze

  1. Snipper de sjalot. Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de sjalot 1 min.
  2. Voeg de rodekool toe en bak 3 min. op een middelmatige stand mee. Schep de rijst erdoor. Bak op een lage stand tot de korrels glanzen en glazig zijn.
  3. Schenk de wijn in de pan. Laat de rijst de wijn op een lage stand opnemen. Voeg de bouillon in 3 delen toe. Wacht tot de rijst de bouillon heeft opgenomen voor je een volgend deel bouillon toevoegt. Kook de rijst, op een lage stand, in 15-18 min. beetgaar.
  4. Neem de risotto van de warmtebron. Schep ⅔ van de rucola erdoor.
  5. Schep de risotto in 4 diepe borden. Verdeel de geitenkaas over de risotto en bestrooi met de rucola. Breng op smaak met zout en peper.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 7 beoordelingen)