30 min
4 pers
431 kcal
Tags: hoofdgerechtHollandsItaliaansvegetarisch
Bereidingswijze
- Snipper de sjalot. Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de sjalot 1 min.
- Voeg de rodekool toe en bak 3 min. op een middelmatige stand mee. Schep de rijst erdoor. Bak op een lage stand tot de korrels glanzen en glazig zijn.
- Schenk de wijn in de pan. Laat de rijst de wijn op een lage stand opnemen. Voeg de bouillon in 3 delen toe. Wacht tot de rijst de bouillon heeft opgenomen voor je een volgend deel bouillon toevoegt. Kook de rijst, op een lage stand, in 15-18 min. beetgaar.
- Neem de risotto van de warmtebron. Schep ⅔ van de rucola erdoor.
- Schep de risotto in 4 diepe borden. Verdeel de geitenkaas over de risotto en bestrooi met de rucola. Breng op smaak met zout en peper.