Ga naar inhoud
Homepage Recepten Rodekool-ovenschotel-met-peer-en-feta

Rodekool ovenschotel met peer en feta

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en snijd in stukken. Kook de aardappelen in ruim water met zout in 20 min. gaar.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Verwarm de rodekool volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil intussen de peren en snijd in blokjes. Verkruimel de feta.
  3. Giet de aardappelen af. Stamp ze tot een fijne puree. Schep er de yoghurt door en breng op smaak met zout en peper.
  4. Schep de helft van de aardappelpuree in de ovenschaal. Verdeel er de rodekool over. Dek af met de rest van de puree. Bestrooi met de studentenhaver, peer en feta.
  5. Bak de rodekool ovenschotel 15 min. in de oven, tot de feta begint te kleuren.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 30 beoordelingen)