Ga naar inhoud
Homepage Recepten Rabarber-bladerdeegtaartjes

Rabarber-bladerdeegtaartjes

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Laat het deeg ontdooien.
  2. Klop de eieren los in een mengkom en houd 2 el ei apart. Meng de rest met het amandelmeel en de suiker tot een dunne amandelspijs.
  3. Leg de bladerdeegplakjes op de bakplaat en prik met een vork gaatjes in het midden van het deeg. Verdeel de spijs over de deegplakjes en laat 1 cm deeg vrij aan de randen.
  4. Snijd de rabarber schuin in dunne plakjes van 1 cm en verdeel over de spijs. Kwast de deegranden in met het overgebleven ei en bestrooi de taartjes met nog wat suiker.
  5. Bak de rabarbertaartjes 20 min. in de oven tot het deeg lichtbruin en gaar is.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 26 beoordelingen)