Ga naar inhoud
Homepage Recepten Pompoenquiche-met-feta

Pompoenquiche met feta

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet de taartvorm in. Snijd elke ui in 8 partjes. Verdeel de partjes ui en pompoenblokjes over de bakplaat. Besprenkel met de olie.
  2. Rooster de groenten in de oven in 20 min. gaar. Laat intussen het bladerdeeg op kamertemperatuur in 10 min. ontdooien. Bekleed de vorm met het bladerdeeg.
  3. Klop de eieren los met de crème fraîche. Breng op smaak met de oregano, zout en peper. Snijd de feta in blokjes.
  4. Verdeel de geroosterde pompoen, ui en feta over de deegbodem. Schenk het ei-roommengsel erbij.
  5. Bak de quiche in de oven in 35 min. goudgeel en gaar.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 81 beoordelingen)