Ga naar inhoud
Homepage Recepten Pittige-eenpansravioli-met-arrabiatasaus

Pittige eenpansravioli met arrabiatasaus

Bereidingswijze

  1. Snijd 2 teentjes knoflook fijn.
  2. Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de pastasaus en 350 ml water toe en breng aan de kook. Voeg de ravioli toe. Leg het deksel op de pan en kook de ravioli 2 min. op een lage stand. Neem het deksel van de pan en kook de ravioli in nog 2 min. beetgaar en tot de saus de gewenste dikte heeft.
  3. Boen intussen de citroen schoon en rasp de gele schil van de vrucht. Pers het overige teentje knoflook en snijd de peterselie fijn. Meng het citroenrasp met de knoflook en peterselie.
  4. Schep de ravioli op 4 borden en bestrooi met het citroen-peterseliemengsel.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 44 beoordelingen)