25 min
85 kcal
Tags: nagerechtnagerechttussendoortjeFrans
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 170°C. Meng de noten met 125 g basterdsuiker en de sinaasappelrasp.
- Zeef de bloem erboven en schep deze erdoor.
- Klop de eiwitten met de rest van de basterdsuiker in een vetvrije kom stevig, maar niet helemaal stijf. Spatel het luchtig door het notenmengsel.
- Schep, met voldoende tussenruimte, rondjes van 4-5 cm van het beslag op twee met bakpapier beklede bakplaten.
- Bak de koekjes in 10-12 minuten luchtig en lichtbruin en stevig aan de onderkant. Laat ze 10 minuten afkoelen voordat ze met een spatel van het blik gehaald worden.
- Klop de mascarpone los met het merg van het vanillestokje.
- Bestrijk de onderkant van een koud koekje dik met de crème en zet een andere koekje er met de onderkant op.