Ga naar inhoud
Homepage Recepten Panzanella-met-nectarine

Panzanella met nectarine

Bereidingswijze

  1. Scheur het stokbrood in grove stukken van ca. 3 cm. Verhit 2 el olie in een ruime koekenpan en bak het brood in 5 min. goudbruin en knapperig.
  2. Snijd intussen de nectarine rondom in, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in partjes. Halveer de tomaatjes. Snijd de komkommer in dunne plakjes. Giet de mozzarella af.
  3. Klop 3 el olijfolie, het sap van de citroen, honing en mosterd tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Verdeel de komkommer, tomaatjes, nectarines over een serveerschaal. Besprenkel met de dressing. Scheur de mozzarella in grove stukken en leg ertussen. Verdeel de croutons erover en garneer met blaadjes basilicum.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 33 beoordelingen)