25 min
4 pers
536 kcal
Tags: nagerechtHollandsfamilieweekend
Bereidingswijze
- Zet 4 (whiskey)glazen naast elkaar in een cakevorm. Leg onder elk glas een propje aluminiumfolie zodat de glazen schuin staan.
- Houd 4 aardbeien apart en snijd de rest in stukjes. Breng 500 ml water in een pan aan de kook, voeg de jelly-mix toe en laat al roerend met een garde oplossen. Schenk in de glazen en verdeel de stukjes aardbei erover. Dek af en zet 2 uur in de koelkast.
- Week de gelatine in water. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Breng de helft van de slagroom met 3 el honing en citroenrasp tegen de kook aan. Neem de pan van de warmtebron, knijp de gelatine uit, voeg toe en laat oplossen. Laat 10 min. afkoelen.
- Zet de glazen met de jelly recht en verdeel het roommengsel erover. Dek af en laat 4 uur in de koelkast opstijven. Klop de rest van de slagroom met de rest van de honing lobbig. Verdeel over de glazen en garneer met de apart gehouden aardbeien.