20 min
4 pers
445 kcal
Tags: hoofdgerechtThaisvisfamilie
Bereidingswijze
- Snijd de pangafilets in de lengte door. Bestrooi de repen vis rondom met zout en peper en rol ze op.
- Steek er een prikker door en bestuif de rolletjes met bloem. Verwarm de boter en bak de rolletjes rondom aan.
- Neem ze uit de pan en roer het bakvet in de pan los. Fruit de ui en de kerriepoeder in circa 5 minuten op lage stand.
- Voeg de tomatenblokjes toe en laat even aanbakken. Roer dan de kokosmelk erdoor en breng aan de kook.
- Breng de saus op smaak met zout en peper.
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Leg de pangarolletjes terug in de saus en laat met het deksel op de pan nog circa 5 minuten stoven.
- Serveer de rijst in een kommetje. Leg de rolletjes ernaast en giet er wat saus overheen. Garneer eventueel met koriander.