Ga naar inhoud
Homepage Recepten Mini-quiches-met-broccoli-en-zalm

Mini-quiches met broccoli en zalm

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet 10 holtes van de muffinvorm in met de olie. Laat de deegplakjes ontdooien.
  2. Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snijd de steel in kleine blokjes. Kook de broccoli in water met zout in 6-8 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
  3. Klop de eieren los met de slagroom en kaas. Voeg 2 tl gedroogde dille toe en breng op smaak met zout en peper. Snijd de zalm in blokjes.
  4. Bekleed de muffinholtes met de deegplakjes. Verdeel de broccoli, zalm en het eimengsel erover.
  5. Bak de mini-quiches in 20-25 min. lichtbruin en gaar in de oven.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 19 beoordelingen)