Ga naar inhoud
Homepage Recepten Mexicaanse-vegetarische-burger-met-salsa

Mexicaanse vegetarische burger met salsa

Bereidingswijze

  1. Verhit in een koekenpan 2 el olie. Bak de burgers in 7-9 min. lichtbruin en gaar.
  2. Verhit intussen in een wok de laatste 2 el olie. Roerbak de Mexicaanse groenten 4 min.
  3. Laat de maïs uitlekken, voeg toe aan de groenten en bak in nog 2 min. gaar. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Snijd de broodjes open. Beleg de onderste helften met de ijsbergsla en wat groenten. Leg de burgers erop. Schep de salsa op de burgers en bestrooi met de chips.
  5. Dek de burgers af met de bovenste helften van de broodjes en leg ze op 4 borden. Serveer de rest van de groenten apart erbij.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 5 beoordelingen)