35 min
490 kcal
Tags: tussendoortjeEngelskinderenfamilie
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de boter met de suiker tot een dikke crème.
- Voeg de eieren en de melk toe en klop tot een glad beslag. Zeef het zelfrijzend bakmeel erboven en meng het door het beslag.
- Zet het beslag in de koelkast. Knip van bakpapier kleine rondjes die precies op de bodem van de vormpjes passen.
- Verdeel de fruit- of de chocoladestukjes over het bakpapier dat in de cakevormpjes is gelegd.
- Haal het beslag uit de koelkast en vul de vormpjes met beslag. Strijk ze glad af aan de bovenkant.
- Zet ze 12-15 minuten in het midden van de oven. Controleer of de cakejes gaar zijn met een satéprikker die er na het inprikken droog uit moet zien.
- Laat de cakejes afkoelen, haal ze uit de vormpjes en verwijder het bakpapier.