Ga naar inhoud
Homepage Recepten Macaroni-ovenschotel

Macaroni ovenschotel

Bereidingswijze

  1. Snijd de bloemkool in roosjes van 2 cm. Kook de macaroni en bloemkool samen in ruim water met zout in 5 min. beetgaar.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Doe de zuivelspread in een kom en pers de knoflook erboven. Meng de Italiaanse kruiden en helft van de kaas erdoor.
  3. Giet de macaroni met de bloemkool af, maar vang een kop kookvocht op. Doe de macaroni en bloemkool terug in de pan. Schep het zuivelspread-kaasmengsel met 50 ml kookvocht erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Schep de pasta in de ovenschaal. Bestrooi met de rest van de kaas. Bak de pasta in de oven in 20 min. goudgeel.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 43 beoordelingen)