Ga naar inhoud
Homepage Recepten Krokante-spruitjes-met-sinaasappeldip

Krokante spruitjes met sinaasappeldip

Bereidingswijze

  1. Kook de spruitjes 8-10 minuten. Giet ze af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken.
  2. Maak een dip van de kwark of volle yoghurt met het sinaasappelsap, de sinaasappelrasp en het paprikapoeder.
  3. Klop een beslag van de bloem, de eieren, de witte wijn of het water, zout en peper en laat dit even rusten in de koelkast.
  4. Verhit frituurolie tot 180°C. Klop de eiwitten stijf. Spatel de eiwitten door het beslag.
  5. Haal de spruitjes door het beslag en frituur ze in gedeeltes in 3-4 minuten goudbruin.
  6. Serveer de spruitjes met de dip.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 2 beoordelingen)