Ga naar inhoud
Homepage Recepten Herfstsalade-met-krieltjes-en-brietoast

Herfstsalade met krieltjes en brietoast

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de sneetjes ciabatta op de bakplaat en rooster 6 min.
  2. Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Bak de krieltjes in 10 min. goudgeel en gaar. Klop intussen een dressing van de laatste 2 el olijfolie, de azijn en mayonaise. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Voeg de knoflook toe aan de krieltjes en bak 1 min. mee. Voeg de champignons toe en bak ze met de krieltjes in 4 min. gaar.
  4. Beleg de ciabattatoast met de brie. Zet de toast nog 6 min. in de oven en laat de brie smelten.
  5. Verdeel de slamelange over 4 borden. Schep de krieltjes met de champignons erop. Besprenkel met de dressing en leg de brietoast erop.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 15 beoordelingen)