Ga naar inhoud
Homepage Recepten Hartige-granola-met-rozemarijn

Hartige granola met rozemarijn

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
  2. Meng 100 g grofgehakte ongezouten ongebrande notenmix, 50 g zonnebloempitten, 150 g havervlokken, 50 g lijnzaad, 50 g sesamzaad, 1 el gedroogde rozemarijn, 2 tl gemalen komijn, 1 tl chilivlokken,1 tl gerookte- paprikapoeder met 1 mespunt grof zeezout in een kom.
  3. Voeg 75 ml zonnebloemolie toe en meng door elkaar.
  4. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in 25-30 min. in het midden van de oven krokant.
  5. Schep elke 10 min. om, zodat alles gelijkmatig roostert en niet verbrandt. Neem uit de oven en laat helemaal afkoelen.
  6. Bewaar maximaal 3 weken in een luchtdichte pot of luchtdicht blik.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 4 beoordelingen)