Ga naar inhoud
Homepage Recepten Groene-currysoep-met-garnalen

Groene currysoep met garnalen

Bereidingswijze

  1. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit intussen de olie in een pan en fruit de currypasta 3 min. Voeg de kokosmelk, 750 ml water en het bouillonblokje toe. Breng aan de kook en laat 5 min. zachtjes koken.
  2. Voeg de wokgroenten en garnalen toe en laat 5 min. zachtjes garen. Voeg de spinazie handje voor handje toe en laat slinken.
  3. Boen intussen de limoenen schoon. Rasp de groene schil van 1 limoen en pers de vrucht uit. Snijd de andere limoen in partjes. Breng de soep op smaak met het limoenrasp en -sap.
  4. Verdeel de noedels over grote kommen, schep de soep erop en garneer met een limoenpartje.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 3 beoordelingen)