Ga naar inhoud
Homepage Recepten Groene-currypuree-met-groenten-en-gegrilde-kip

Groene currypuree met groenten en gegrilde kip

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen in water met zout in 12-14 min. gaar. Halveer intussen de kipfilet in de lengte, zodat je 4 dunne filets hebt. Schep de kip om met 2/3 currypasta en de olie.
  2. Verhit de grillpan voor en gril de kip in 8 min. rondom gaar. Kook intussen de bloemkool- en broccoliroosjes in 6-8 min. beetgaar. Snijd de koriander fijn.
  3. Giet de aardappelen af en stamp met de kokosmelk, ¾ van de koriander en rest van de currypasta tot een smeuïge puree.
  4. Verdeel de currypuree met de groenten en gegrilde kip over de borden. Bestrooi de puree met de gebakken uitjes en rest van de koriander.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 0 beoordelingen)