20 min
4 pers
372 kcal
Tags: hoofdgerechtItaliaansvisfamilie
Bereidingswijze
- Los het bouillonblokje op in 250 ml kokend water en houd de bouillon op een lage stand warm. Snipper intussen de sjalot. Snijd de courgette in blokjes van ½ cm. Laat de zalm uitlekken en verdeel in stukjes.
- Verhit in een hapjespan de olie en fruit de sjalot 1 min. Voeg de courgette toe en bak 1 min. mee. Schep de bloemkoolrijst erdoor en bak nog 1 min.
- Schenk de wijn erbij. Voeg ook de bouillon toe en breng aan de kook. Schep de erwten en de zalm erdoor. Kook de risotto in 5 min. zachtjes gaar. Snijd de dille fijn
- Neem de pan van de warmtebron. Roer de crème fraîche door de risotto en breng op smaak met 2/3 van de dille, zout en peper.
- Schep de risotto in 4 diepe borden en bestrooi met de rest van de dille.