Ga naar inhoud
Homepage Recepten Gnocchi-met-boerenkool

Gnocchi met boerenkool

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de boerenkool toe en roer tot deze is geslonken. Pers de knoflook erboven uit en voeg de chilivlokken toe. Bak samen nog 3 min.
  2. Schenk 250 ml water erbij en stoof de boerenkool nog 10 min. met een deksel op de pan.
  3. Breng intussen een andere pan met ruim water aan de kook. Voeg de gnocchi toe en kook 2-3 min. tot ze komen bovendrijven. Giet af.
  4. Roer de tomatensaus en gnocchi door de boerenkool en warm alles een paar minuten door. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Serveer de gnocchi met mini-mozzarella en garneer met de basilicum.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 15 beoordelingen)