Ga naar inhoud
Homepage Recepten Gegrilde-auberginesteaks-met-knoflook-dilleyoghurt

Gegrilde auberginesteaks met knoflook-dilleyoghurt

Bereidingswijze

  1. Snijd de aubergines in de lengte in plakken van 8 mm dik. Meng het paprikapoeder door de olie en bestrijk er de plakken aan beide kanten mee. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Verhit de grillpan. Gril de auberginesteaks in 5 min. per kant lichtbruin en gaar. Leg ze op een schaal en houd warm onder aluminiumfolie terwijl je de andere steaks grilt.
  3. Pers of rasp intussen de knoflook boven de yoghurt. Snijd 3 takjes dille fijn en voeg toe. Roer alles tot een saus en breng op smaak met zout en peper.
  4. Leg de auberginesteaks op een schaal. Schep er de knoflookyoghurt over en garneer met de rest van de dille.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 8 beoordelingen)