Ga naar inhoud
Homepage Recepten Flammkuchen-met-gerookte-zalm

Flammkuchen met gerookte zalm

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Rol 1 rol flammkuchendeeg (koelvers, 260 g) met het bakpapier uit op de bakplaat.
  3. Prik met een vork gaatjes in het deeg.
  4. Snijd 1 rode ui in ringen en een ½ zakje dille (à 15 g) grof.
  5. Bestrijk het deeg met 1 bakje zuivelspread knoflook en kruiden (200 g) en verdeel de ui erover.
  6. Bak de flammkuchen in het midden van de oven in 15 min. lichtbruin en gaar.
  7. Verdeel er 200 g gerookte zalm en 2 el kappertjes over.
  8. Snijd in 8 stukken en garneer met de dille.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 14 beoordelingen)