20 min
2 pers
675 kcal
Tags: brunchlunchAmerikaanskinderen
Bereidingswijze
- Leg 4 aardbeien met kroontje apart. Maak de rest van de aardbeien schoon, halveer ze of snijd ze in plakjes.
- Rooster de sneetjes brood. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil de helften. Snijd ze in plakjes en besprenkel ze met citroensap.
- Bestrijk de sneetjes maïsbrood of witbrood met de roomkaas. Leg ze naast elkaar.
- Verdeel over 2 sneetjes veldsla of rucola en leg daarop plakjes avocado. Leg op de avocado de sneetjes rozijnenbrood.
- Leg daarop plakken kipfilet en verdeel daarover de aardbeien. Maal er een beetje peper over. Dek af met een sneetje maïsbrood of witbrood, met de besmeerde kant op de aardbeien.
- Druk de stapeltjes een beetje aan. Snijd ze diagonaal door. Rijg de hele aardbeien aan de prikkers en zet de stapeltjes ermee vast.