20 min
617 kcal
Tags: klein gerechtvegetarischweekendborrel
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C. Vet de holtes van de muffinvorm in. Haal de bevroren deegplakjes van elkaar, verwijder de folie en laat ze 5 min. ontdooien.
- Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Snijd de steel in stukjes van 1 cm. Kook de broccoli in water met zout in 6 min. beetgaar.
- Druk in 10 muffinholtes een deegplakje; laat het overtollige deeg over de randen hangen. Klop de eieren los met de slagroom. Breng op smaak met zout en peper.
- Laat de broccoli uitlekken. Verdeel de broccoli, geitenkaas en rozemarijn over de deegbodems. Schenk het ei-kaasmengsel erbij; houd 3 el van het eimengsel apart.
- Vouw het overhangende deeg over de vulling. Bestrijk de bovenkant van de pasteitjes met het apart gehouden eimengsel.
- Bak de pasteitjes in de oven in 20 min. goudgeel en gaar.