20 min
112 kcal
Tags: bijgerechtvegetarischspeciale dagenbrunch
Bereidingswijze
- Verdeel de ongezouten boter in 2 porties. Doe voor de honingboter 1 portie ongezouten boter met 2 el water, de honing en kaneel in de keukenmachine of kom en mix 2 min. op de lage stand. Verhoog de snelheid en klop in ca. 3 min. licht en luchtig. Schraap tussendoor de zijkanten van de kom naar beneden. Doe de boter in een glaasje of kommetje en maak de keukenmachine schoon.
- Doe voor de sojaboter de rest van de ongezouten boter met de sojasaus en sesamolie in de keukenmachine of kom en mix 2 min. op de lage stand. Verhoog de snelheid en klop in ca. 3 min. licht en luchtig. Schraap tussendoor de zijkanten van de kom naar beneden. Doe de boter in een glaasje of kommetje, bestrooi met sesamzaad en maak de keukenmachine schoon.
- Hak voor de kruidenboter de peterselie en bieslook fijn. Doe de gezouten boter, kruiden en 2 el water in de keukenmachine of kom en pers de knoflook erboven uit. Mix 2 min. op de lage stand. Verhoog de snelheid en klop in ca. 3 min. licht en luchtig. Schraap tussendoor de zijkanten van de kom naar beneden. Doe de boter in een glaasje of kommetje.