Ga naar inhoud

Botertrio

Bereidingswijze

  1. Verdeel de ongezouten boter in 2 porties. Doe voor de honingboter 1 portie ongezouten boter met 2 el water, de honing en kaneel in de keukenmachine of kom en mix 2 min. op de lage stand. Verhoog de snelheid en klop in ca. 3 min. licht en luchtig. Schraap tussendoor de zijkanten van de kom naar beneden. Doe de boter in een glaasje of kommetje en maak de keukenmachine schoon.
  2. Doe voor de sojaboter de rest van de ongezouten boter met de sojasaus en sesamolie in de keukenmachine of kom en mix 2 min. op de lage stand. Verhoog de snelheid en klop in ca. 3 min. licht en luchtig. Schraap tussendoor de zijkanten van de kom naar beneden. Doe de boter in een glaasje of kommetje, bestrooi met sesamzaad en maak de keukenmachine schoon.
  3. Hak voor de kruidenboter de peterselie en bieslook fijn. Doe de gezouten boter, kruiden en 2 el water in de keukenmachine of kom en pers de knoflook erboven uit. Mix 2 min. op de lage stand. Verhoog de snelheid en klop in ca. 3 min. licht en luchtig. Schraap tussendoor de zijkanten van de kom naar beneden. Doe de boter in een glaasje of kommetje.
Beoordeel dit gerecht
(op basis van 3 beoordelingen)